Νέα τροπή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης

Καταγγελία και από δεύτερη κοπέλα για βιασμό, από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της Γεωργίας.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών της Γεωργίας για νάρκωση και ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ μια γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού (το 2016) από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Η κοπέλα, που διαμένει στην Αθήνα, ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η εξέλιξη αυτή δίνει μια νέα τροπή στην υπόθεση ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα που θα μπορούσαν να αλλάξουν το κατηγορητήριο.

Η πληροφορία αυτή έρχεται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας που αναμένεται να ρίξουν φως στην καταγγελία της 24χρονης ότι της έριξαν κάτι στο ποτό της με αποτέλεσμα να τη ναρκώσουν και να προβούν στη συνέχεια σε σεξουαλικές πράξεις εις βάρος της χωρίς τη θέλησή της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα τροπή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης”

  1. Sleep the way to the top

    Είναι η Γεωργία θύμα; Αν αποδειχθεί ότι είναι θα ρίξουν την ευθύνη στο θύμα; Τι έχουν να της προσάψουν; Ότι πήγε εκεί για χρήματα, δωρεάν πολυτέλεια και ναρκωτικά; Αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά και πάλι οι βιαστές πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτό είναι ένα ευρύτερο πρόβλημα του πολιτισμού μας. Η ομορφιά, ο γάμος κτλ δεν πρέπει να είναι διαβατήριο για χρήμα και δόξα. Είναι άδικο για τις γυναίκες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να παίξουν με αυτούς τους όρους. Αυτές που κάνουν αυτό το επάγγελμα με μεγάλη επιτυχία δεν είναι οι αγαθές Γιώργιες και Μάριες της γειτονιάς. Πρέπει να είναι και “έξυπνες”, το όμορφη δεν αρκεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί